درباره نویسنده

مطالب مشابه

51 Comments

  1. 40

    Alireza

    باسلام
    از نظر من با این سرمایه شخص میتونه مدتی تحقیق کنه و سپس یه کانال تلگرام بزنه و سرمایشو خرج اون کنه مثلا کاتال اطلاعاتوعمومی!!!
    میتونه خرح تبلیغات کنه ک مردم بیان توی کاتالش هرچند نگه داشتن مردم خیلی سخت تر از اوردنشونه!!!
    زمانی ک کانالش به حد نصاب رسید میتونه برای کانال های دیگه تبلیغ کنه و بابتش هزینه ای رو دریافت کنه
    در عین حال میتونه چند کانال دیگه هم بزنه برای خودش و مدیریتشونو بده یه افراد دیگه تا یک کارافرین باشه!!!
    باتشکر از اقای تیموری و تیمش

    پاسخ
  2. 41

    Mohammad5887

    با سلام خدمت استاد عزیز و گروه پرتلاش و دوستان عزیزی که ایده بنده را میخوانند
    شغل بند آشپز فست فود در گیم نت هست
    و تقریبا ۱۰ سال سابقه کاری در زمینه فست فود رو دارم

    ایده: از اونجایی که ۹۹%از آدمای کره زمین عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستند
    این ایده به ذهنم رسید که یه کلبه سیب زمینی راه بندازم
    کلبه سیب زمینی چیست؟
     به دکه یا مغازه۵  یا ۶ متری گفته میشود که در آن سیب زمینی سرخ کرده عرضه میشود.
    وسایل مورد نیاز:
    ۱_یه مغازه یا دکه توی جاهای پر تردد، مغازه توی همچین جاهایی اجارش ماهی ۳۰۰تا ۵۰۰ هزار تومن و پول پیشش هم ۵ تا ۱۰ ملیون ولی دکه فقط همون اجارش هست.
    ۲_سرخ کن ایرانی قیمتش ۵۰۰ هزار…خارجی شم هست پیشرفته تره ۴ ملیون.
    ۳_یه یخچال ویترین باریک که واسه نوشابه و آب معدنی هست رو با  قیمت نوش ۲ ملیون و اگه بگردی دست دوم هم میتونی با قیمت ۱ ملیونو خوردیی گیر بیاری‌.
    ۴_یه یخچال فریزر از اینا که مخصوص بستنی هستن قیمت نوش ۱/۵میلیون. دست دومش هم تقریبا نصف قیمت میتونید گیر بیارید.
    ۵_ و در اخر هم ۱ ملیون هم واسه خرید وسایل مورد نیاز
    قیمت خرید سیب زمینی :
    اگه بخوای بسته ای بخرید .بسته ۲/۵کیلو قیمت۱۵ هزار تومنه که کیلویی تقریبا ۵ هزارو خوردی میشه که شما نیم کیلو شو سرخ میکنید و ۵هزار میفروشید یعنی نیم کیلوش +هزینه ظرف چنگال و استحلاک مغازه حساب کنید ۴ هزار پاتون در میاد. که این اصلا خوب نیست
    ما میایم سیب زمینی رو از میدان میوه و تربار میخریم کیلویی هزار تومن که وقتی پوست بکنی،خلالی کنید و سرخ کنی +هزینه ظرف ،چنگال و استحلاک مغازه چیزی حدود ۲ تا ۳ هزار میشه
    ظرف آلمنیومی قیمتش ۳۰۰ تومن
    چنگال ۱۰۰ تومن
    روغن و استحلاک مغازه هزار تومن بروی هر ظرف نیم کیلویی سیب زمینی
    نیم کیلو سیب زمینی هم اگه دست بالا بگیرید هزار تومن هم نمیشه
    طرز پخت سیب زمینی ترد عین رستورانا:
    مراحل:۱_سیب زمینی رو بعد از پوست کردن و خلال کردن سه بار میشوریم تا نشاستش از بین بره
    ۲_به اندازه سیب زمینی آب میریزیت توی قابلمه و تا جوش اومدن صبر میکنیم بعد ۲ دقیقه سیب زمینی هارو میجوشونیم بعدش خارج میکنیم و با دسمال سفره خشک میکنیم
    ۳_به مدت ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ میکنیم
    ۴_به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا خنک شود
    ۵_درون کیسه پلاستیکی قرار میدیم و توی فریزر میزاریم ۶_موقع استفاده از فریزر درمیاریم و سرخ میکنیم
    حالا اگه بخواین فروش تونو بیشتر کنید میاین با سیب زمینی ۱۰۰ گرم پنیر و ۱۰۰ گرم کالباس اضافه میکنیم که قیمت یه ظرف نیم کیلو سیب زمینی پنیری رو من الآن ۹ هزار تومن میفروشیم
    پنیر قیمتش از کیلویی ۱۲ هزار تا ۱۵ هزار تومنه
    کالباس هم از کیلویی ۸ هزار شروع میشه تا ۱۵ هزار
    ما میایم یه پنیر و کالباس متوسط انتخاب میکنیم
    کالباس کیلویی ۱۰ هزاری و پنیر ۱۳ هزاری
    ۱۰۰ گرم کالباس میشه هزار تومن
    ۱۰۰ گرم پنیر هم میشه ۱۳۰۰ تومن
    برای یه همچنین سیب زمینی نیاز به یه فر پیتزا هست که قیمتش از ۷۰۰ هزار شروع میشه تا ۱۰ ملیون
    که بهترینش ۱۰ میلیونیه
    فری ۱۰ ملیونی یه فر ریلی هستش که سیب یا پیتزا رو از عقبش میزاری از جلو در میاد اگه توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید
    در ضمن این فر سرعتش کنترل میشه حرارتشم کنترل میشه
    حالا با این حساب سیب زمینی پنیری تقریبا ۵ هزار پامون در میاد که ما ۹ تومن میفروشیم یعنی ۴ هزار سود بروی هر ظرف
    مراحلشم به این شکله که اول نصف سیب زمینی رو کف ظرف میریزیم روش اول یه مقداری سس کچاپ +۵۰ گرم کالباس و ۵۰ گرم پنیر میریزیم دوباره همین مراحل رو تکرار میکنیم (به شما دوستان عزیز توصیه میکنم که این سیب زمینی پنیری رو صددرصد امتحان کنید طعمش حرف نداره)
    حالا که کلبه سیب زمینی مون راه افتاد، در کنار سیب زمینی پنیری میتونیم چیپس پنیری ،سمبوسه، پیتزا ۵ هزاری و مرغ سوخاری هم بفروشیم که کلا سود فست فود ۵۰% یعنی هرچی واسه محصول تون هزینه کنید همون اندازه سود میکنید
    حالا یه حساب سرانگشتی بکنیم
    سیب زمینی پنیری ۹ هزار حالا ما اگه ۲۰ ظرف بفروشیم میشه ۸۰ هزار سود
    چیپس پنیری ۷ هزار ،۱۰ظرف چیپس بفروشیم میشه ۳۵ هزار
    سمبوسه ۲ هزار ،۲۰ تا سمبوسه بفروشیم میشه ۲۰ هزار
    پیتزا ۵ هزار، ۱۰ تا پیتزا بفروشیم میشه ۲۵ هزار
    مرغ سوخاری ۸ هزار،۵ ظرف مرغ سوخاری بفروشیم میشه ۲۰ هزار
    قیمت حساب شده بر حسب سود هست
    ۸۰+۳۵+۲۰+۲۵+۲۰=۱۸۰ هزار در یک روز میشه ماهی ۵ ملیون و ۴۰۰ هزار(خدا بده برکت)
    حالا اگه شما روی کارتون سرمایه گذاری کنید(تبلیغات،ایده جدید واسه محصول تون مثلا بجای کالباس از سینه مرغ استفاد کنیم) صد در صد فروشتتون بیشتر میشه..
    راستی یادم رفت میتونید پیراشکی ، اسنک، ذرت مکزیکی،لبو،بلال و اینجور چیزا رو هم دم دکه بفروشید
    نیروی کاری هم ۲ تا ۳ نفر میخواد
    مجموع هزینه ها بدون پول پیش مغازه ۱۵ تا ۲۰ ملیونه که ما میتونیم این ایده رو اجرا کنیم (من ساکن کرمان هستم تمام هزینه ها هم بر حسب اوضاع کرمان هست) من فروش مونو دست پایین گرفتم و هزینه هارو دست بالا
    در ضمن توی تلگرام یه کانال هست به اسم فودسرا که میتونید ایدهای زیادی واسه محصول تون یاد بگیرید
    با تشکر از همه دوستان

    پاسخ
  3. 41.1

    Mohammad5887

    با سلام خدمت استاد عزیز و گروه پرتلاش و دوستان عزیزی که ایده بنده را میخوانند
    شغل بند آشپز فست فود در گیم نت هست
    و تقریبا ۱۰ سال سابقه کاری در زمینه فست فود رو دارم

    ایده: از اونجایی که ۹۹%از آدمای کره زمین عاشق سیب زمینی سرخ کرده هستند
    این ایده به ذهنم رسید که یه کلبه سیب زمینی راه بندازم
    کلبه سیب زمینی چیست؟
     به دکه یا مغازه۵  یا ۶ متری گفته میشود که در آن سیب زمینی سرخ کرده عرضه میشود.
    وسایل مورد نیاز:
    ۱_یه مغازه یا دکه توی جاهای پر تردد، مغازه توی همچین جاهایی اجارش ماهی ۳۰۰تا ۵۰۰ هزار تومن و پول پیشش هم ۵ تا ۱۰ ملیون ولی دکه فقط همون اجارش هست.
    ۲_سرخ کن ایرانی قیمتش ۵۰۰ هزار…خارجی شم هست پیشرفته تره ۴ ملیون.
    ۳_یه یخچال ویترین باریک که واسه نوشابه و آب معدنی هست رو با  قیمت نوش ۲ ملیون و اگه بگردی دست دوم هم میتونی با قیمت ۱ ملیونو خوردیی گیر بیاری‌.
    ۴_یه یخچال فریزر از اینا که مخصوص بستنی هستن قیمت نوش ۱/۵میلیون. دست دومش هم تقریبا نصف قیمت میتونید گیر بیارید.
    ۵_ و در اخر هم ۱ ملیون هم واسه خرید وسایل مورد نیاز
    قیمت خرید سیب زمینی :
    اگه بخوای بسته ای بخرید .بسته ۲/۵کیلو قیمت۱۵ هزار تومنه که کیلویی تقریبا ۵ هزارو خوردی میشه که شما نیم کیلو شو سرخ میکنید و ۵هزار میفروشید یعنی نیم کیلوش +هزینه ظرف چنگال و استحلاک مغازه حساب کنید ۴ هزار پاتون در میاد. که این اصلا خوب نیست
    ما میایم سیب زمینی رو از میدان میوه و تربار میخریم کیلویی هزار تومن که وقتی پوست بکنی،خلالی کنید و سرخ کنی +هزینه ظرف ،چنگال و استحلاک مغازه چیزی حدود ۲ تا ۳ هزار میشه
    ظرف آلمنیومی قیمتش ۳۰۰ تومن
    چنگال ۱۰۰ تومن
    روغن و استحلاک مغازه هزار تومن بروی هر ظرف نیم کیلویی سیب زمینی
    نیم کیلو سیب زمینی هم اگه دست بالا بگیرید هزار تومن هم نمیشه
    طرز پخت سیب زمینی ترد عین رستورانا:
    مراحل:۱_سیب زمینی رو بعد از پوست کردن و خلال کردن سه بار میشوریم تا نشاستش از بین بره
    ۲_به اندازه سیب زمینی آب میریزیت توی قابلمه و تا جوش اومدن صبر میکنیم بعد ۲ دقیقه سیب زمینی هارو میجوشونیم بعدش خارج میکنیم و با دسمال سفره خشک میکنیم
    ۳_به مدت ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ میکنیم
    ۴_به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدیم تا خنک شود
    ۵_درون کیسه پلاستیکی قرار میدیم و توی فریزر میزاریم ۶_موقع استفاده از فریزر درمیاریم و سرخ میکنیم
    حالا اگه بخواین فروش تونو بیشتر کنید میاین با سیب زمینی ۱۰۰ گرم پنیر و ۱۰۰ گرم کالباس اضافه میکنیم که قیمت یه ظرف نیم کیلو سیب زمینی پنیری رو من الآن ۹ هزار تومن میفروشیم
    پنیر قیمتش از کیلویی ۱۲ هزار تا ۱۵ هزار تومنه
    کالباس هم از کیلویی ۸ هزار شروع میشه تا ۱۵ هزار
    ما میایم یه پنیر و کالباس متوسط انتخاب میکنیم
    کالباس کیلویی ۱۰ هزاری و پنیر ۱۳ هزاری
    ۱۰۰ گرم کالباس میشه هزار تومن
    ۱۰۰ گرم پنیر هم میشه ۱۳۰۰ تومن
    برای یه همچنین سیب زمینی نیاز به یه فر پیتزا هست که قیمتش از ۷۰۰ هزار شروع میشه تا ۱۰ ملیون
    که بهترینش ۱۰ میلیونیه
    فری ۱۰ ملیونی یه فر ریلی هستش که سیب یا پیتزا رو از عقبش میزاری از جلو در میاد اگه توی گوگل سرچ کنید متوجه میشید
    در ضمن این فر سرعتش کنترل میشه حرارتشم کنترل میشه
    حالا با این حساب سیب زمینی پنیری تقریبا ۵ هزار پامون در میاد که ما ۹ تومن میفروشیم یعنی ۴ هزار سود بروی هر ظرف
    مراحلشم به این شکله که اول نصف سیب زمینی رو کف ظرف میریزیم روش اول یه مقداری سس کچاپ +۵۰ گرم کالباس و ۵۰ گرم پنیر میریزیم دوباره همین مراحل رو تکرار میکنیم (به شما دوستان عزیز توصیه میکنم که این سیب زمینی پنیری رو صددرصد امتحان کنید طعمش حرف نداره)
    حالا که کلبه سیب زمینی مون راه افتاد، در کنار سیب زمینی پنیری میتونیم چیپس پنیری ،سمبوسه، پیتزا ۵ هزاری و مرغ سوخاری هم بفروشیم که کلا سود فست فود ۵۰% یعنی هرچی واسه محصول تون هزینه کنید همون اندازه سود میکنید
    حالا یه حساب سرانگشتی بکنیم
    سیب زمینی پنیری ۹ هزار حالا ما اگه ۲۰ ظرف بفروشیم میشه ۸۰ هزار سود
    چیپس پنیری ۷ هزار ،۱۰ظرف چیپس بفروشیم میشه ۳۵ هزار
    سمبوسه ۲ هزار ،۲۰ تا سمبوسه بفروشیم میشه ۲۰ هزار
    پیتزا ۵ هزار، ۱۰ تا پیتزا بفروشیم میشه ۲۵ هزار
    مرغ سوخاری ۸ هزار،۵ ظرف مرغ سوخاری بفروشیم میشه ۲۰ هزار
    قیمت حساب شده بر حسب سود هست
    ۸۰+۳۵+۲۰+۲۵+۲۰=۱۸۰ هزار در یک روز میشه ماهی ۵ ملیون و ۴۰۰ هزار(خدا بده برکت)
    حالا اگه شما روی کارتون سرمایه گذاری کنید(تبلیغات،ایده جدید واسه محصول تون مثلا بجای کالباس از سینه مرغ استفاد کنیم) صد در صد فروشتتون بیشتر میشه..
    راستی یادم رفت میتونید پیراشکی ، اسنک، ذرت مکزیکی،لبو،بلال و اینجور چیزا رو هم دم دکه بفروشید
    نیروی کاری هم ۲ تا ۳ نفر میخواد
    مجموع هزینه ها بدون پول پیش مغازه ۱۵ تا ۲۰ ملیونه که ما میتونیم این ایده رو اجرا کنیم (من ساکن کرمان هستم تمام هزینه ها هم بر حسب اوضاع کرمان هست) من فروش مونو دست پایین گرفتم و هزینه هارو دست بالا
    در ضمن توی تلگرام یه کانال هست به اسم فودسرا که میتونید ایدهای زیادی واسه محصول تون یاد بگیرید
    با تشکر از همه دوستان

    پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =

2014 تمام حقوق سایت متعلق به وب سایت ماهان تیموریمی باشد. پشتیبانی وب سایت توسط : پشتیبان وردپرس

ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.
ARE YOU READY? GET IT NOW!
OR SUBSCRIBE WITH
{subscription-facebook}
{subscription-google}
ثبت نام در اولین دوره جامع هوش مالی ایران
telegram
ARE YOU READY? GET IT NOW!
Increase more than 500% of Email Subscribers!
Your Information will never be shared with any third party.